Макарони з сиром

Макарони з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку відміряємо потрібну кількість макаронних виробів для варіння. У каструлю наливаємо холодної води, ставимо на плиту кип’ятитися. Як тільки вода почне «булькати», приправляємо її сіллю, занурюємо у киплячу воду відміряну кількість макаронних виробів. Згідно з вказівками на упаковці виробника макаронних виробів відварюємо макарони до повної готовності.

Відварні макаронні вироби відкидаємо на друшляк і трохи промиваємо під холодною водою. Такий кулінарний прийом дозволить нашим макаронним виробам не злипнутися між собою.

Макарони, з яких злилася вся рідина, знову повертаємо в каструлю. Додаємо невеликий шматочок вершкового масла. Перемішуємо.

Сир натираємо на середній або дрібній тертці.

Сирну стружку поміщаємо в каструлю до макаронів. Перемішуємо. Тримаємо на вогні буквально хвилинку. Під впливом високої температури сир швидко розплавиться.

Макарони з сиром подаємо до столу гарячими. Можна додатково до порції додати ковбасу або овочевий салатик. Приємного всім перекусу!