Підготувати всі інгредієнти
1. Необхідно ретельно промити родзинки, потім залити його окропом для розпарювання.
2. Молоко закип’ятити і, не знімаючи з вогню, акуратно всипати в нього крупу. Перемішувати потрібно дуже ретельно, використовуючи віночок, щоб в каші не утворилися грудочки.
3. Каша практично готова. На цьому етапі треба додати цукор і ванілін, довести манку до повної готовності.
4. Воду з родзинок потрібно злити, ягоди просушити рушником і висипати в кашу.
5. Готову суміш розкласти по формочках для кексів і прибрати в холодильник для застигання.
6. Перед вживанням полити згущеним молоком.
Такий десерт можна приготувати ввечері, щоб вранці насолодитися солодким і корисним сніданком.