Ніжний манник з горіхами для сімейного чаювання.

Інгредієнти
| Манна крупа – 1 склянка | |
| Кефір – 1 склянка | |
| Цукровий пісок – 3 / 4 склянки | |
| Розпушувач – 1 пакетик | |
| Сіль – 1 ч. л. | |
| Курячі яйця – 3 шт | |
| Ванілін – 0,5 ч. л. | |
| Масло вершкове – 50 гр | |
| Волоські горіхи – 1 стакан | 
З манної крупи готують безліч страв, але мабуть найулюбленіше – дуже смачний десерт манник. Роблять його різними способами. Додають какао, фрукти, цукати, покривають глазур’ю. У цьому рецепті описаний манник з горішками і шоколадної просоченням. Приготування його не займе багато часу. Їсти краще з теплим молоком або чаєм. Приготуйте його і затишний сімейний вечір Вам забезпечений.
Покроковий рецепт

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

                
Манну крупу залити кефіром, ретельно перемішати і залишити на 1-2 години.

В яйця додати ванілін, сіль та цукровий пісок, перемішувати до розчинення цукру.

Розтопити масло, влити в суміш і розмішати.

                
Додати набряклу манку, розмішати до однорідної маси.

                
Всипати розпушувач. Перемішати.

Порізати горіхи на велику крихту. Висипати в суміш і добре перемішати. Дві столові ложки горіхів залишити для прикраси лепешняку.

Вилити у змащену маслом форму. Поставити в духовку, розігріту до 140 градусів на 40-50 хвилин. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою. Дістати і дати трохи охолонути.

Прикрашати за своїм бажанням. В даному варіанті манник политий розтопленим шоколадом і посипаний горіхами. Приємного апетиту!
