Рецепт полуничного лепешняку в мультиварці, який виходить дуже смачним і гідно виглядає!
Інгредієнти
полуниця – 200 грам | |
манна крупа – 500 грам (2 склянки). | |
молоко – 250 мл (1 склянка). | |
куряче яйце – 2 штуки | |
сода харчова – 6 г (половина чайної ложки). | |
цукровий пісок – 100 грам | |
згущене молоко – 100 грам | |
ванілін – 5 грам |
Полуничний манник – це нескладний у приготуванні десерт. Рецепт цього лепешняку дуже простий, але десерт виходить дуже красивим, його не соромно поставити на стіл, а також він відмінно підійде для сніданку або перекусу. А самий головний плюс – він готується в мультиварці!
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 214 кілокалорій.
Білки: 6 грам.
Жири: 2 грами.
Вуглеводи: 41 грам.
Приємного приготування!
Покроковий рецепт
1. Манну крупу заливаємо водою і залишаємо набухати на півтори години.
2. По закінченню часу, розбиваємо в манну крупу яйце, додаємо цукор, соду, ванілін, наливаємо молоко.
3. Невелику частину полуниці дрібно нарізаємо, перемішуємо її з тестом. Збиваємо все з допомогою блендера або міксера
4. Ставимо суміш у каструлю, режим “Випічка” на 40 хвилин.
5. Потім дістаємо манник. Мажемо його згущеним молоком, прикрашаємо полуницею.
Полуничний манник готовий, приємного апетиту!