Фарш для начинки можете брати будь-який, який ви звикли
Інгредієнти
Вода – 0,5 мл | |
Борошно – 1 кг | |
Яйце – 1шт | |
М’ясо – 0,5 кг | |
Картопля – 3шт | |
Ріпчаста цибуля – 2шт | |
Сіль, перець – За смаком | |
Кріп – при подачі |
Манти на сковороді, одна з наших улюблених страв, виходить на багато чим соковитіше, манти на пару
Покроковий рецепт
Беремо теплу кип’ячену воду, додаємо сіль, борошно і яйце.Замішуємо тісто
Робимо начинку. М’ясо нарізаємо дрібними кубиками, також картоплю і цибулю, додаємо сіль, перець. Все перемішуємо.
Ліпимо манти, як зазвичай ви це робите.
Ставимо Сковороду на вогонь, додаємо трохи олії, поміщаємо туди наші манти і заливаємо кип’яченою водою, приблизно так щоб підлога манта було закрито, закриваємо кришкою, залишаємо на 15-20 хвилин.
По закінченню часу, викладаємо манти на тарілку. Присипаємо рубаним кропом. Приємного апетиту!