Манти з мясом і картоплею на сковороді

Манти з мясом і картоплею на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарш для начинки можете брати будь-який, який ви звикли

Інгредієнти

Вода – 0,5 мл
Борошно – 1 кг
Яйце – 1шт
М’ясо – 0,5 кг
Картопля – 3шт
Ріпчаста цибуля – 2шт
Сіль, перець – За смаком
Кріп – при подачі

Як приготувати Манти з м’ясом і картоплею на сковороді

Манти на сковороді, одна з наших улюблених страв, виходить на багато чим соковитіше, манти на пару

Покроковий рецепт

Беремо теплу кип’ячену воду, додаємо сіль, борошно і яйце.Замішуємо тісто

Робимо начинку. М’ясо нарізаємо дрібними кубиками, також картоплю і цибулю, додаємо сіль, перець. Все перемішуємо.

Ліпимо манти, як зазвичай ви це робите.

Ставимо Сковороду на вогонь, додаємо трохи олії, поміщаємо туди наші манти і заливаємо кип’яченою водою, приблизно так щоб підлога манта було закрито, закриваємо кришкою, залишаємо на 15-20 хвилин.

По закінченню часу, викладаємо манти на тарілку. Присипаємо рубаним кропом. Приємного апетиту!