Манти з яловичиною і картоплею

Манти з яловичиною і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашні манти – смачне і ситне блюдо, яке різноманітить ваше меню. Дотримуйтесь наших порад при приготуванні мантів і пригощайте ними близьких!

Інгредієнти

Тісто пельменний – 300 гр
Фарш яловичий – 400 гр
Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Манти з яловичиною і картоплею

Для того, щоб приготувати смачні манти, нам потрібно тісто. Можна взяти пельменний тісто, замішане вашим улюбленим способом. Начинка мантів – подрібнену картоплю, доповнений яловичим фаршем, цибулею і спеціями.

Покроковий рецепт

Тісто для домашніх мантів готове, займемося начинкою. Розморожений фарш з яловичини перекладаємо в миску.

Очищаємо картоплю, нарізаємо його на обробній поверхні дрібними кубиками. Очищаємо цибулю. Подрібнюємо його. Нарізку з картоплі і цибулі викладаємо до фаршу. Солимо, перчимо до смаку.

Перемішуємо інгредієнти. Начинка для мантів готова.

Тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо за допомогою склянки чи кулінарного кільця круглі заготовки для мантів.

У центр кожної заготовки поміщаємо по столовій ложці начинки.

Формуємо манти так: спочатку скріплюємо протилежні сторони по центру.

Потім скріплюємо протилежні сторони як на фото.

Залишилося скріпити протилежні куточки.

Готуємо манти, в пароварці або спеціальної мантоварке. Приємного всім апетиту!