Манти з яловичиною і картоплею

Манти з яловичиною і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тісто для домашніх мантів готове, займемося начинкою. Розморожений фарш з яловичини перекладаємо в миску.

Очищаємо картоплю, нарізаємо його на обробній поверхні дрібними кубиками. Очищаємо цибулю. Подрібнюємо його. Нарізку з картоплі і цибулі викладаємо до фаршу. Солимо, перчимо до смаку.

Перемішуємо інгредієнти. Начинка для мантів готова.

Тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо за допомогою склянки чи кулінарного кільця круглі заготовки для мантів.

У центр кожної заготовки поміщаємо по столовій ложці начинки.

Формуємо манти так: спочатку скріплюємо протилежні сторони по центру.

Потім скріплюємо протилежні сторони як на фото.

Залишилося скріпити протилежні куточки.

Готуємо манти, в пароварці або спеціальної мантоварке. Приємного всім апетиту!