Тісто для домашніх мантів готове, займемося начинкою. Розморожений фарш з яловичини перекладаємо в миску.
Очищаємо картоплю, нарізаємо його на обробній поверхні дрібними кубиками. Очищаємо цибулю. Подрібнюємо його. Нарізку з картоплі і цибулі викладаємо до фаршу. Солимо, перчимо до смаку.
Перемішуємо інгредієнти. Начинка для мантів готова.
Тісто розгортаємо в тонкий пласт. Вирізаємо за допомогою склянки чи кулінарного кільця круглі заготовки для мантів.
У центр кожної заготовки поміщаємо по столовій ложці начинки.
Формуємо манти так: спочатку скріплюємо протилежні сторони по центру.
Потім скріплюємо протилежні сторони як на фото.
Залишилося скріпити протилежні куточки.
Готуємо манти, в пароварці або спеціальної мантоварке. Приємного всім апетиту!