Маринована куряча печінка з овочами

Маринована куряча печінка з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В такому маринаді печінка смажитися дуже швидко і виходить смачною і ніжною, а смак лимона практично не відчувається.

Покроковий рецепт

Печінку промити, очистити від жовчі, нарізати кубиками.

Посолити, додати цукор і свіжовичавлений сік лимона. Перемішати. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.

Овочі помити. Нарізати кубиками перець і баклажан. (Всі знають, що баклажан може гірчити. Тому краще його вимочити в солоній воді протягом пів години, щоб гіркота пішла). Цибулю дрібно нашаткувати.

Моркву і кабачки нарізати півкільцями.

Обсмажити на невеликій кількості олії цибулю. Потім додати моркву. Смажити до золотистого кольору.

Додати баклажани. Потім хвилини через 3-5 додати перець.

Останніми додаємо кабачки. Так як вони молоді готуються вони дуже швидко.

Паралельно, смажити на окремій сковороді печінка на невеликій кількості олії. В лимонному маринаді печінка готуватися ще швидше. Смажити 15 хвилин. Не перетримуйте на вогні, від цього печінка стає жорсткою.

Овочі викласти порційно на тертку. Зверху викласти печінку. Приємного апетиту!