Мариновані гриби

Мариновані гриби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мариновані гриби з цибулею і лимонним маринадом стануть відмінною закускою до святкового столу. Спробуйте приготувати таку страву до столу і ви точно не будете розчаровані!

Інгредієнти

Консервовані маслюки – 500 г
Масло рослинне – 2 ст. л.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Цибулю зелений – невеликий пучок
Суміш перців – 1 / 2 ч. л.
Сіль – 2 ч. л.
Ялівцеві ягоди – 1/2 ч. л.
Цедра лимона – 1 ч. л.

Як приготувати Мариновані гриби

Мариновані гриби з лимонною заправкою стануть гарним доповненням до м’ясних і рибних страв. Закуска виходить ароматною, соковитою, пряної, а грибочки – залишаються пружними і хрусткими. Для приготування закуски можна використовувати будь-які лісові гриби у відвареному або консервованому вигляді, а також – прості відварені печериці. Незалежно від виду грибів, закуска вийде смачною і збалансованої у смаку. Для більш вираженого смаку і аромату рекомендується залишити гриби маринуватися в холодильнику на цілу ніч.

Покроковий рецепт

Подрібнити пучок зеленого цибулі на тонкі невеликі колечка.

Промити консервовані гриби від розсолу. Додати лимонний сік, сіль і залишити на закуску 15 хвилин.

Додати лимонну цедру, зняту через дрібну терочку або спеціальний ніж.

Всипати суміш перців.

Додати до грибів цибулька і масло.

Всипати подрібнені ягоди ялівцю і гарненько перемішати грибну закуску. Дати грибів настоятися і промаринуватися в спеціях і олії не менше чверті години.

Ніжні і хрусткі грибочки в пряному маринаді готові. Подавати ароматну і пікантну закуску до столу. Приємного апетиту!