Мариновані гриби

Мариновані гриби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити пучок зеленого цибулі на тонкі невеликі колечка.

Промити консервовані гриби від розсолу. Додати лимонний сік, сіль і залишити на закуску 15 хвилин.

Додати лимонну цедру, зняту через дрібну терочку або спеціальний ніж.

Всипати суміш перців.

Додати до грибів цибулька і масло.

Всипати подрібнені ягоди ялівцю і гарненько перемішати грибну закуску. Дати грибів настоятися і промаринуватися в спеціях і олії не менше чверті години.

Ніжні і хрусткі грибочки в пряному маринаді готові. Подавати ароматну і пікантну закуску до столу. Приємного апетиту!