Мариновані кабачки светински

Мариновані кабачки светински – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

За допомогою спеціальної овочерізки нашаткувати кабачки на довгі смужки. У цьому допоможе мандоліна або звичайний ніж для чищення картоплі. Підійдуть молоді кабачки, зі зрілих овочів краще видалити великі насіння.

Видавити до овочів часник, пропущений через прес. Кабачки посолити.

Додати чорний або гострий червоний перець. Додати оцет і перемішати.

Влити в закуску рідкий мед і рослинну олію, перемішати. Додати рубаний кріп, перемішати закуску. Відправити в холодильник, накривши харчовою плівкою на пару годин.

По закінченні часу злити маринад з кабачків і подавати закуску до столу. Приємного апетиту!