Огірки гарненько промити, нарізати уздовж паличками. Викласти огірки у велику миску і присипати шаром крупної солі. Накрити кришкою і залишити на ніч.
Вранці злити розсіл і потім промити огірки.
Щоб приготувати мариновану засолення покладіть всі сухі спеції у невеликого розміру каструлю. Нагрійте все на слабкому вогні, поки вони не почнуть пахнути. Додайте сушені пластівці чилі останніми.
Додайте оцет і цукром, дайте йому розчинитися і доведіть до кипіння. Додайте гілочки кропу.
Покладіть палички огірків в чисті банки, залийте гарячим оцтовим маринадом і закрийте банки. Огірочки готові до вживання через 2 тижні. Зберігати такого засолу огірки потрібно в холодильнику.