Ретельно вимиємо помідори,у мене два сорти,чорний мавр і просто дрібні червоні.Я роблю дві баночки відразу.
Вимиємо, почистимо і поріжемо солодкий перець і моркву.
Почистимо і вимиємо ріпчасту цибулю і часник, в мене цибулю сорту сімейка тому дрібний.Можна використовувати звичайний ріпчаста,тільки розрізати його на четвертинки.
Всі овочі кладемо в простерилізовані банки.
Банки заливаємо окропом і накриваємо простерилизованными кришками.Залишаємо на 10 хвилин.Потім воду зливаємо в каструлю, доводимо до кипіння і знову заливаємо і залишаємо овочі овочі на 10 хвилин.
Потім робимо останню заливку.Воду з овочів знову зливаємо в каструлю,додаємо насіння кропу, перець горошком,гвоздику,лавровий лист, кип’ятимо хвилин 10,додаємо сіль,цукор ,лимонну кислоту,даємо прокипіти і заливаємо в банки під саме горлечко,відразу ж закатуємо.Я ставлю перевернутими на кришки під ковдру., поки не охолонуть.Ну ось і все помідори готові.