Маринований морський окунь з цибулею і прянощами в малосольном маринаді

Маринований морський окунь з цибулею і прянощами в малосольном маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розчинити лимонну кислоту в теплій воді. Додати сіль. Маринад повинен бути солоніша і кисліше, ніж вам подобається. Занурити випотрошений, очищений і нарізаний шматочками морської окунь в маринад на дві години.

Тим часом підготувати цибулю. Нашаткувати два види цибулин, збризнути овоч оцтом і натерти цукром.

Прошарувати замариновану рибу цибулею, посипаючи кожен шар перцями, горчичными зернами та іншими спеціями за смаком. Можна використовувати паприку, куркума, карі, розмарин, чебрець, базилік, часник сушений або орегано. Відправити рибу з цибулею маринуватися в холодильник не менше, ніж на 4 години, а краще всього – на цілу ніч.

Перед подачею потрібно збризнути рибку оливковою олією.

Подавати холодну закуску до святкового столу або домашнього вечері. Приємного апетиту!