З маринованого сиру фета, сушених помідорів і будь-яких пряних трав можна приготувати чудову легку закуску.
Інгредієнти
сухі помідори – 30 грам | |
сир фета – 300 грам | |
свіжий зелений базилік – одна жменя | |
каперси – дві ч. ложки | |
горіхове масло – на банку | |
свіжовіджатий сік лимонний – одна ст. ложка | |
часник – один зубчик |
З маринованого сиру фета, сушених помідорів і будь-яких пряних трав можна приготувати чудову легку закуску.
Покроковий рецепт
Кубиками середнього розміру нарізати сир фета.
Потім покласти сир в контейнер з пластику, а краще в скляну баночку, додати часник, пропущений через прес.
Додати в банку інші інгредієнти з вищевказаного списку.
Перемішати масло з лимонним соком і залити цією сумішшю сир.
Закрити контейнер (банку) щільно кришкою, потім кілька разів струсити його і залишити сир маринуватися на всю ніч.
На наступний день перекласти шматочки маринованого пряного сир фета на невелике блюдо. Прикрасити листочками зеленого базиліка і подавати цю закуску відразу ж до столу.
Можна використовувати цей сир в салат, смачно просто є або намазувати на смажені тости.