Маринований сир фета з зеленим базиліком

Маринований сир фета з зеленим базиліком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З маринованого сиру фета, сушених помідорів і будь-яких пряних трав можна приготувати чудову легку закуску.

Інгредієнти

сухі помідори – 30 грам
сир фета – 300 грам
свіжий зелений базилік – одна жменя
каперси – дві ч. ложки
горіхове масло – на банку
свіжовіджатий сік лимонний – одна ст. ложка
часник – один зубчик

Як приготувати Мариновану сир фета з зеленим базиліком

З маринованого сиру фета, сушених помідорів і будь-яких пряних трав можна приготувати чудову легку закуску.

Покроковий рецепт

Кубиками середнього розміру нарізати сир фета.

Потім покласти сир в контейнер з пластику, а краще в скляну баночку, додати часник, пропущений через прес.

Додати в банку інші інгредієнти з вищевказаного списку.

Перемішати масло з лимонним соком і залити цією сумішшю сир.

Закрити контейнер (банку) щільно кришкою, потім кілька разів струсити його і залишити сир маринуватися на всю ніч.

На наступний день перекласти шматочки маринованого пряного сир фета на невелике блюдо. Прикрасити листочками зеленого базиліка і подавати цю закуску відразу ж до столу.

Можна використовувати цей сир в салат, смачно просто є або намазувати на смажені тости.