Перед тим, як готувати дати маслу постояти, що б воно підтануло і стало м’яким.
Після цього змішати борошно, ванільний екстракт і масло. Вже в мисці, розтоплене вершкове масло розім’яти виделкою і перемішати крем нею. Тільки після цього збивати блендером на низьких швидкостях.
Спочатку буде виходити суміш з деякою кількістю грудочок, але потрібно продовжувати збивати, збільшуючи швидкість блендера, до тих пір, поки суміш не посвітлішає і не прийме світло-жовтий відтінок. Продовжувати збивати, поки крем не збільшиться в розмірах і не стане пишним.
Як тільки крем готовий, слід використовувати її і прибрати в холодильник. Там він схопиться і стане білого кольору. Варіант застосування крему. Приємного апетиту!