Смачне дієтичне м’ясо індички з «барвистим» кисло-солодким гарніром.

Інгредієнти
| Ананас – 4 гуртка (1/2 банки, консервований) | |
| Болгарський перець – по 1 шт. (червоний і жовтий) | |
| Квасоля стручкова – 150 г | |
| Рослинне масло – 3 ст. л. | |
| Курячий бульйон – 125 мл води) | |
| Індичка – 6-8 шт. (медальйони, кожен близько 70 г) | |
| Соєвий соус – 5 ст. л. |
Покроковий рецепт

Консервований ананас нарізати кубиками. Обсмажити на сковороді з 1 ст. л. олії (близько 3-х хвилин). Зняти з вогню, викласти на тарілку.

Червоний і жовтий перець очистити від насіння, нарізати кубиками. Закинути в ту ж сковорідку, додавши 1 ст. л. масла. Закинути слідом квасолю, залити бульйоном, посолити. Тушкувати до готовності овочів (рідина повинна випаруватися).

Філе індички посолити, поперчити. Обсмажити на рослинному маслі (1 ст. л.) з обох сторін.

Медальйони індички закинути до овочів додати смажені ананаси, заправити соєвим соусом, перемішати. Всі розігріти (2-5 хвилин).

Розкласти блюдо порційно на тарілки. Приємного апетиту!
