Рецепт корисний не тільки тим, хто худне, але і мамам, які піклуються про здоров’я своєї дитини і стежать за кількістю цукру в їх раціоні.
Інгредієнти
желатин – 20 гр | |
мед – 1 ч. л. | |
яєчні білки – 4 шт |
Деколи буває складно чимось здивувати своїх домашніх, але медове суфле точно виконає цю функцію, і більш того, однозначно сподобається домочадцям. Найголовніший плюс медового суфле – відсутність у ньому цукру і доступність інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Желатин замочується в холодній воді.
У глибокій мисці білки збиваються до стійких піків.
Потім, коли білки будуть готові, набряклий желатин розігрівається до рідкого стану і акуратно вливається в білки. Ні в якому разі не можна зупиняти міксер, інакше все доведеться переробляти.
Потім додається мед і маса знову ретельно збивається. За підсумком, повинна вийти світло-кремова маса з легким ароматом меду.
Готова маса, за допомогою лопатки, перекладається форму і відправляється в морозильну камеру на 15 хвилин. Суфле подавати охолодженим. Приємного апетиту!