Медові панкейкі

Медові панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пишні і дуже ароматні – медові панкейкі до сніданку.

Інгредієнти

Молоко – 300 мл
Борошно – 280 гр.
Вершкове масло – 60 мл
Сіль – 1/4 ч. л.
Розпушувач – 1,5 ч. л.
Яйце – 2 шт.
Мед – 2 ст. л.
Ванілін – 1/2 ч. л.
Цукор – 1 ст. л.

Як приготувати Медові панкейкі

Пишні, вершкові і ароматні – панкейкі. Це не тільки відмінний сніданок, але і дуже ситний. Аромат вершкового масла струмує по всьому будинку, коли печеш такі млинці. Панкейкі виходять пишними і пористими, дуже мягенькими і великими.

Розмір залежить від сковорідки, на якій ви випікаєте – чим менше діаметр, тим пишніше панкейкі. Для тесту на панкейкі вибирайте тільки свіже молоко і яйця. Можна додавати в тісто гарбузове або яблучне пюре – буде тільки смачніше. Також, можна додати шматочки фруктів. Після обсмажування можна змащувати вершковим маслом або посипати корицею. Подавати панкейкі гарячими з пахучим медом, вершковим маслом, джемом або нутеллою. Смачний і поживний сніданок готовий!

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для панкейків. Молоко повинно бути теплим.

Яйця змішати в глибокій мисці з медом і цукром і добре перетерти.

Потроху додавати до яєчної маси борошно, просіяне з сіллю і розпушувачем, і поступово вмішувати в тісто молоко.

Ретельно перемішати. Додати до тесту ваніль.

Розтопити вершкове масло в мікрохвильовій печі. Влити охолоджене масло до тесту. Гарненько перемішати і залишити тісто на десять хвилин.

Обсмажити панкейкі на сухій сковороді без масла, на вогні вище середнього. Акуратно виливати тісто ополоником на всю площу сковороди. Кожен панкейк обсмажується з одного боку по 30 секунд.

Подавати готові панкейкі з джемом, змащуючи маслом або нутеллою. Приємного апетиту!