Інгредієнти розраховані на 1 велику порцію або на 2 середніх.
Інгредієнти
Болгарський перець – 1/2 шт | |
Цибуля червоний – 1 головка | |
Куряча грудка – 1/2 шт | |
Кетчуп – 1 ст. л. | |
Кунжут – 10 г (насіння) | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Листя салату – 1 пучок | |
Соус гуакамоле – 4-5 ст. л. | |
Помідори – 1 шт. (жовтий) |
.
Покроковий рецепт
Курячу грудку звільнити від кістки. Нарізати м’ясо на тонкі довгі смужки. Замаринувати в гірчиці.
Синій цибулю почистити, нарізати кільцями. Червоний перець очистити від насіння, нарізати кубиками. Обсмажити обидва інгредієнта на оливковій олії 2-3 хвилини.
Закинути в сковороду куряче м’ясо, смажити до золотистого кольору. Потім додати кунжутне насіння і кетчуп. Смажити ще 2 хвилини.
Листя салату порвати руками, викласти в глибоку миску. Перемішати з соусом гуакамоле. Рецепт приготування гуакамоле.
На тарілку викласти салат. Зверху викласти курку з овочами. Прикрасити тарілку жовтими помідорами.