Мексиканський салат з гуакамоле

Мексиканський салат з гуакамоле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти розраховані на 1 велику порцію або на 2 середніх.

Інгредієнти

Болгарський перець – 1/2 шт
Цибуля червоний – 1 головка
Куряча грудка – 1/2 шт
Кетчуп – 1 ст. л.
Кунжут – 10 г (насіння)
Оливкова олія – 2 ст. л.
Листя салату – 1 пучок
Соус гуакамоле – 4-5 ст. л.
Помідори – 1 шт. (жовтий)

Як приготувати Мексиканський салат з гуакамоле

.

Покроковий рецепт

Курячу грудку звільнити від кістки. Нарізати м’ясо на тонкі довгі смужки. Замаринувати в гірчиці.

Синій цибулю почистити, нарізати кільцями. Червоний перець очистити від насіння, нарізати кубиками. Обсмажити обидва інгредієнта на оливковій олії 2-3 хвилини.

Закинути в сковороду куряче м’ясо, смажити до золотистого кольору. Потім додати кунжутне насіння і кетчуп. Смажити ще 2 хвилини.

Листя салату порвати руками, викласти в глибоку миску. Перемішати з соусом гуакамоле. Рецепт приготування гуакамоле.

На тарілку викласти салат. Зверху викласти курку з овочами. Прикрасити тарілку жовтими помідорами.