Інгредієнти розраховані на 1 велику порцію або на 2 середніх.

Інгредієнти
| Болгарський перець – 1/2 шт | |
| Цибуля червоний – 1 головка | |
| Куряча грудка – 1/2 шт | |
| Кетчуп – 1 ст. л. | |
| Кунжут – 10 г (насіння) | |
| Оливкова олія – 2 ст. л. | |
| Листя салату – 1 пучок | |
| Соус гуакамоле – 4-5 ст. л. | |
| Помідори – 1 шт. (жовтий) |
Як приготувати Мексиканський салат з гуакамоле
.
Покроковий рецепт

Курячу грудку звільнити від кістки. Нарізати м’ясо на тонкі довгі смужки. Замаринувати в гірчиці.

Синій цибулю почистити, нарізати кільцями. Червоний перець очистити від насіння, нарізати кубиками. Обсмажити обидва інгредієнта на оливковій олії 2-3 хвилини.

Закинути в сковороду куряче м’ясо, смажити до золотистого кольору. Потім додати кунжутне насіння і кетчуп. Смажити ще 2 хвилини.

Листя салату порвати руками, викласти в глибоку миску. Перемішати з соусом гуакамоле. Рецепт приготування гуакамоле.

На тарілку викласти салат. Зверху викласти курку з овочами. Прикрасити тарілку жовтими помідорами.
