Замісіть тісто, як на пельмені, і відкладіть його на 20 хвилин. А поки наріжемо тоненькими колечками ковбаску. Змішаємо невелику кількість майонезу і кетчупу, щоб отримати соус.
Тепер повернемося до тесту. Розкачайте з тіста тонкий пласт, чим тонше, тим буде смачніше, але не перетрудився, до прозорості катати не потрібно. Весь шар змастіть томатно-майонезним соусом. Викладіть тонким шаром по всій поверхні ковбаску. Загорніть все в великий рулет.
Потім рулет розрізати на невеликі роли і викладіть на деко. Запікайте міні-піцу в духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин або до готовності. Перед подачею рулетики з ковбасою присипте тертим паремезаном. Любителям гостренького – можна поперчити. Подавати до столу міні-піцу найкраще теплою, можна розігрівати. Дуже смачно вмочати в томатний соус. Приємного апетиту!