Млинчики з начинкою з ліверної ковбаси

Млинчики з начинкою з ліверної ковбаси – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зробимо спочатку млинцеве тісто. Процес нескладний, освоїть кожна господиня. По містку ємність розбиваємо пару курячих яєць стандартного розміру. Відразу кидаємо до них цукор (зовсім трошки) і сіль. Збиваємо, вливаємо змішане з теплою водою молоко, знову перемішуємо. Кидаємо в суміш просіяне борошно, вливаємо олію (пару десертних ложок). Добре перемішуємо. Тісто для тонких блінков готово.

На сковороді, поверхня якої змащена жиром, випікає тонкі блиночки.

Складаємо їх стопкою.

Паралельно робимо начинку. Дрібно рубаємо цибулю-ріпку. Обсмажуємо цибульну нарізку на сковороді в рослинному маслі. Потім додаємо ковбасу, подрібнену кубиками. Перемішуємо, обсмажуємо не більше 3-х хвилин. Начинка стане схожа на паштет. У неї можна додати трохи подрібненої свіжої зелені. На одну сторону блинка поміщаємо пару чанных ложок начинки з ліверної ковбаси.

Звертаємо млинці з ліверної ковбасою у формі конвертика. І так само чинимо з іншими блинками.

Смачний перекус у вигляді млинців з ліверної ковбасою готовий! Приємного всім апетиту!