Інгредієнти.
Варене яйце почистити від шкаралупи, дрібно порізати. Закип’ятити злегка підсолену воду, закинути креветки. Варити креветки не більше 2-х хвилин після закипання, інакше вони стануть «гумовими». Злити воду, остудити, почистити, дрібно порізати. Крабові палички або крабове м’ясо) нарізати невеликими шматочками.
Порізані яйця, креветки і крабове м’ясо змішати в глибокій чаші. Додати до смаку сіль і сметану, добре перемішати.
Млинець покласти виворітною стороною на плоску тарілку. Викласти на млинці начинку з морепродуктів.
Скріпити краю половинками зубочистки.
Виходять ось такі красиві фаршировані млинці з салатом з морепродуктів.
Викласти млинці з креветками і крабовими паличками на красиву тарілку. Зверху прикрасити червоною ікрою.
Приємного апетиту!