Млинці, фаршировані мясом

Млинці, фаршировані мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування тіста в глибокій мисці збийте курячі яйця з 1 столовою ложкою цукру і дрібкою солі. Цукру я кладу не багато, так як начинка не солодка. Ви можете збільшити кількість цукру, якщо бажаєте їсти млинці з варенням або джемом… Потім додайте в збиті яйця 2 склянки молока і 2 столові ложки рослинної олії, все гарненько перемішайте. В тісто, поки ще зовсім рідке, просійте борошно. Я борошно кладу не всю відразу, а частинами, так як кількість борошна залежить від того, яку товщину млинця ви хочете отримати. Знову ж можете зробити тонкі ажурні млинці. А можете зробити товстіший, як, наприклад, для цієї м’ясної начинки. Отже, все добре перемішайте, щоб в тесті не було грудочок. На середньому вогні в чавунній або тефлоновій сковороді з невеликим додаванням кількості рослинного масла спечіть золотистого кольору млинці.

Млинці відкладіть в сторону. Приготуйте начинку для млинців з фаршу.

Ріпчасту цибулю почистіть, дрібно поріжте. Обсмажте цибулю на сковороді на рослинному маслі (1 столова ложка) до напівпрозорості. Потім додайте фарш і смажте до золотисто-коричневого кольору (близько 15 хвилин). Приправте начинку сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Зніміть з вогню, остудіть. Тепер на кожен млинець викласти по 1 столовій ложці остигнула начинку з фаршу. Складіть блін конвертом. Виходять ось такі млинці, фаршировані фаршем.

На сковороді розігрійте 1 столову ложку залишився рослинного масла. Обсмажте на ньому млинці-конверти з обох боків до золотистого кольору. Подавайте млинці фаршировані м’ясом теплими або кімнатної температури.
Приємного апетиту!