Млинчики з начинкою – відмінне ситне блюдо для перекусу. У нашому рецепті ми розповімо, як нафарширувати млинці начинкою з ковбасного сиру і курки.
Інгредієнти
Млинці – 10-12 шт. | |
Сир ковбасний – 100 гр | |
Куряче м’ясо – 150 гр відварне | |
Зелень свіжа – за смаком | |
Майонез – 2 ст. ложки | |
Сіль і спеції – за смаком | |
Масло рослинне для обсмажування |
Для приготування млинців можна взяти ваш улюблений рецепт випічки цього виробу або скористайтеся нашій кулінарній «підказкою»: збийте пару курячих яєць разом з чайною ложкою цукру і такою ж кількістю солі. В яєчну масу влийте кілька склянок теплого молока і ще раз перемішайте. Всипте склянку просіяного пшеничного борошна, ще раз добре вимісіть, додайте пару столових ложок рослинного масла. З готового млинцевого тесту напечіть тонкі млинці для фарширування.
Покроковий рецепт
Отже, млинці для фарширування готові. Приділимо увагу начинці.
Заздалегідь зварене куряче м’ясо (беремо або грудку, або іншу частину птиці, приміром, стегно) перекладаємо на обробну поверхню і нарізаємо у формі дрібних кубиків. Перекладаємо нарізку з курячого м’яса в миску.
Ковбасний сир для начинки подрібнюємо за допомогою терки. Додаємо сир до курячого інгредієнту в миску.
Доповнюємо основні складові начинки майонезом або сметаною. Підсипаємо за необхідності спецій і рубаною зелені.
Перемішуємо. Начинка для фарширування млинців готова.
Приступаємо до фарширування блінков. Викладаємо начинку на одну сторону млинця, потім згортаємо його конвертиком.
Рекомендується млинці з ковбасним сиром і куркою ще обсмажити на сковороді з двох сторін.
Смачні фаршировані млинці готові, угощаемся на здоров’я!