Отже, млинці для фарширування готові. Приділимо увагу начинці.
Заздалегідь зварене куряче м’ясо (беремо або грудку, або іншу частину птиці, приміром, стегно) перекладаємо на обробну поверхню і нарізаємо у формі дрібних кубиків. Перекладаємо нарізку з курячого м’яса в миску.
Ковбасний сир для начинки подрібнюємо за допомогою терки. Додаємо сир до курячого інгредієнту в миску.
Доповнюємо основні складові начинки майонезом або сметаною. Підсипаємо за необхідності спецій і рубаною зелені.
Перемішуємо. Начинка для фарширування млинців готова.
Приступаємо до фарширування блінков. Викладаємо начинку на одну сторону млинця, потім згортаємо його конвертиком.
Рекомендується млинці з ковбасним сиром і куркою ще обсмажити на сковороді з двох сторін.
Смачні фаршировані млинці готові, угощаемся на здоров’я!