Млинці, фаршировані сиром і куркою

Млинці, фаршировані сиром і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, млинці для фарширування готові. Приділимо увагу начинці.

Заздалегідь зварене куряче м’ясо (беремо або грудку, або іншу частину птиці, приміром, стегно) перекладаємо на обробну поверхню і нарізаємо у формі дрібних кубиків. Перекладаємо нарізку з курячого м’яса в миску.

Ковбасний сир для начинки подрібнюємо за допомогою терки. Додаємо сир до курячого інгредієнту в миску.

Доповнюємо основні складові начинки майонезом або сметаною. Підсипаємо за необхідності спецій і рубаною зелені.

Перемішуємо. Начинка для фарширування млинців готова.

Приступаємо до фарширування блінков. Викладаємо начинку на одну сторону млинця, потім згортаємо його конвертиком.

Рекомендується млинці з ковбасним сиром і куркою ще обсмажити на сковороді з двох сторін.

Смачні фаршировані млинці готові, угощаемся на здоров’я!