Прекрасне блюдо на сніданок і в холодному, і в гарячому вигляді! Особливо якщо їсти їх взимку зі свіжої тертої чорною смородиною або малиною.
Інгредієнти
Яйця курячі – 1 шт. | |
Кефір – 0,5 л | |
Борошно – 0,5 – 1 стакан | |
Вершкове масло – 50 г | |
Цукор – 1 ст. л. | |
Сіль – щіпка |
Прекрасне блюдо на сніданок і в холодному, і в гарячому вигляді! Особливо якщо їсти їх взимку зі свіжої чорної смородини або малиною, протертою з цукром, запиваючи смачним ароматним чаєм.
Покроковий рецепт
Яйця збити з кефіром, додати сіль, цукор.
Потім додати борошна (тісто має досягти консистенції сметани). Гарненько перемішати, щоб не було грудочок.
Взяти чавунну сковороду для млинців, гарненько прожарити її. Випікати на неї тонкі млинчики, попередньо змастивши шматочком сала. Обсмажувати з двох сторін до красивого золотисто-коричневого кольору.
Готовий млинець кожен раз змащувати вершковим маслом.
Скласти млинці трикутником. Подавати зі сметаною і малиновим варенням. Приємного апетиту!