Млинці на кефірі

Млинці на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати інгредієнти кімнатної температури.

У глибоку ємність влити кефір кімнатної температури. Ввести просіяне борошно, додати яйця, збити віночком для тіста. Додати цукру і сіль, знову збити віночком.

Підготувати склянку окропу, кинути в нього соду, перемішати і швидко влити в ємність з тістом. Ретельно перемішати і залишити на 5-10 хв.

У цей час підготувати сковорідку – краще брати чавунну або антипригарну сковороду з товстим дном. Але за великим рахунком підійде будь-яка. Сковороду прогрузить добре на сильному вогні, змастити маслом і перед вливання тіста зробити під нею середній вогонь(середню температуру для електричних плит). Тісто відпочило, додаємо в нього рослинне масло, можна випікати. Перед першим млинцем рекомендую змастити поверхню один раз сковорідки невеликою кількістю олії, далі непотрібно.

Приємного апетиту, сподіваюся у Вас все вийде і цей рецепт буде передаватися з покоління в покоління, як і в нашій родині.