Млинці на майонезі

Млинці на майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Реалізацію рецепти смачних млинців на майонезі почнемо з того, що в чашку, в якій вам буде сподручно замішувати тісто, розбиваємо пару великих курячих яєць. Наступний інгредієнт, який потрібно додати до курячим яйцям – це цукровий пісок. Цей солодкий продукт для млинцевого тіста можна варіювати, тобто використовувати його в більшій або меншій кількості. Залежить від ваших уподобань і від того, з чим ви плануєте подавати готові млинці до столу. Слідом за цукром підсипте до інгредієнтів в миску дрібку солі, щоб наші млинці не вийшли прісними. Озброюємося міксером, введені інгредієнти збиваємо. Цукор і сіль повинні повністю розчинитися в яєчної маси. Ось така солодка повітряна маса в підсумку виходить.

У цю масу переправляємо майонез. Жирність особливого значення не має. Краще використовувати звичайний майонез, без добавок.

Після того, як додасте майонез в яєчну масу, знову перемішайте інгредієнти міксером. В отриману суміш влийте заявлена кількість теплої води. Інгредієнти знову добре перемішайте.

Тепер набольшими порціями починаємо додавати в миску борошно пшеничне. Обов’язково борошно просіяти. Підсипавши невелику порцію борошна, відразу вмешивайте її в суміш.

На виході тісто для млинчиків вийшло однорідним, без грудочок. До нього треба ще додати рослинного масла. Ще раз перемішайте інгредієнти. Млинцеве тісто готове.

Добре розжарте сковорідку для випічки млинців. Перед викладенням першої порції млинцевого тіста змастіть поверхню сковороди олією. Тісто зачерпніть ополоником, розподіліть його по сковороді. Випікайте тонкі блінкі з кожної сторони по хвилинці.

Смачні млинці на майонезі готові! Приємного вам чаювання!