Дуже ситний варіант млинців, які варто готувати на сніданок, а до обіду або вечері. Ними легко можна нагодувати велику родину досхочу.
Покроковий рецепт
1. Шлунки очищають і промивають, після цього ставлять варити, посоливши воду для варіння. Потрібно приблизно сорок хвилин.
2. Молоко змішують з яйцями, цукром (небагато, так як млинці не солодкі), сіллю. Засипають повільно борошно, грудочок бути не повинно. За консистенцією тісто має вийти як кефір. В отриману суміш вливають ложку рослинної олії. Після цього можна випікати млинці звичним способом.
3. Готові шлунки пропускають через м’ясорубку. Цибулю чистять, шаткують, обсмажують на вершковому маслі. Сюди ж додають нарізаний помідор. Потім все змішують з шлунками і додають для соковитості вершкове масло.
4. Всі складові готові – залишається загорнути начинку в кожен млинець і полити соусом. який приготувати соус вирішувати вам. Можна просто зі сметанкою.
5. Виходить дуже смачно, при бажанні в начинку можна додати для аромату нашатковану свіжу зелень.