Підбираємо для замішування млинцевого тесту містку миску. У неї розбиваємо одне куряче яйце. До нього підсипаємо цукровий пісок, кидаємо дрібку солоної спеції.
До інгредієнтів перекладаємо в миску заявлена кількість сметани будь-якої жирності.
Озброюємося віночком, та інгредієнти, що знаходяться в мисці, збиваємо до отримання маси однорідної консистенції.
У цю масу з яйця, сметани і спецій вливаємо прокип’ячену воду. Відразу продукти перемішуємо вінчиком.
Починаємо в вийшла суміш підсипати невеликими порціями пшеничне борошно. Відразу вмішуємо її в суміш.
Вийшло тісто для млинців без грудочок в процесі. І ще це млинцеве тісто слід влити пару десертних ложок рослинного масла. Ще раз перемішуємо тісто.
Прогріваємо оптимально поверхню сковороди, один раз змастивши її будь-яким жиром. Починаємо випічку млинців на сметані. Коли млинець підсмажиться з одного боку, перевертаємо його.
Апетитні млинці з дірочками на сметані готові!
Угощаемся все на здоров’я!