Млинці з качкою під медовим соусом
Інгредієнти
Качка – 4 курячих стегенця | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – щепока | |
Трава – 1 ч. л. | |
Для соусу: | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка (рубленої) | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Мелений білий перець – 1 / 2 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Часник – 1 / 2 ч. л. (давленого) | |
Бальзамічний оцет – 1/4 склянки | |
Мед – 1/4 чашки | |
Тісто: | |
Борошно – 1 чашка | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Жовток курячий – 1 шт. | |
Вершкове масло – 1 / 3 склянки (топлене) | |
Сіль – дрібка | |
Цукор – 2 ст. л. | |
Молоко – 3 / 4 склянки | |
Вода – 3 / 4 склянки |
Сьогодні я зроблю для Вас цікаве блюдо. Млинці з качкою під медовим соусом. Це дійсно треба спробувати. Особливо цікавим смак ставати, коли ви добираєтеся до хрусткої скоринки качки.
Покроковий рецепт
Змішайте в тарілці сіль, перець і трави.
У велику каструлю покласти цибулю, нарізану півкільцями (так качка не пригорить). Зверху укласти качині окосту, попередньо обмазані сіллю, перцем і травами.
Спочатку каструлю розігріти приблизно 250 градусів, а через 10 хвилин можна зменшити (середній/слабкий вогонь) до 140. Продовжуйте смажити близько 3 годин, поки м’ясо не буде добре відходити від кістки.
Остудити, зняти шкіру, звільнити від кісток і розірвати на дрібні шматочки.
Жир залиште для подальшого використання.
Шкіру качиних окостів обсмажити на цьому жирі на сковороді, до утворення хрусткої скоринки.
Для соусу цибулю, часник і спеції підсмажити до м’якості на повільному вогні. Додати бальзамічний оцет, мед і перемішати.
Для тіста змішати перші п’ять інгредієнтів також у великій мисці. Додати молоко і воду.
На сковороді спекти млинці (кількість суміші залежить від розміру вашої сковороди і товщини бажаних млинців). Після завершення млинці остудити. Додати м’ясо качки в центр млинця. Зверху покласти кілька шматочків хрусткою шкіри.
Закатати млинець в рулет.
Полити соусом. Насолоджуйтесь!