Млинці з качкою під медовим соусом

Інгредієнти
| Качка – 4 курячих стегенця | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сіль – щепока | |
| Трава – 1 ч. л. | |
| Для соусу: | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка (рубленої) | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Мелений білий перець – 1 / 2 ч. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Часник – 1 / 2 ч. л. (давленого) | |
| Бальзамічний оцет – 1/4 склянки | |
| Мед – 1/4 чашки | |
| Тісто: | |
| Борошно – 1 чашка | |
| Яйця курячі – 2 шт. | |
| Жовток курячий – 1 шт. | |
| Вершкове масло – 1 / 3 склянки (топлене) | |
| Сіль – дрібка | |
| Цукор – 2 ст. л. | |
| Молоко – 3 / 4 склянки | |
| Вода – 3 / 4 склянки |
Сьогодні я зроблю для Вас цікаве блюдо. Млинці з качкою під медовим соусом. Це дійсно треба спробувати. Особливо цікавим смак ставати, коли ви добираєтеся до хрусткої скоринки качки.
Покроковий рецепт

Змішайте в тарілці сіль, перець і трави.

У велику каструлю покласти цибулю, нарізану півкільцями (так качка не пригорить). Зверху укласти качині окосту, попередньо обмазані сіллю, перцем і травами.

Спочатку каструлю розігріти приблизно 250 градусів, а через 10 хвилин можна зменшити (середній/слабкий вогонь) до 140. Продовжуйте смажити близько 3 годин, поки м’ясо не буде добре відходити від кістки.

Остудити, зняти шкіру, звільнити від кісток і розірвати на дрібні шматочки.
Жир залиште для подальшого використання.
Шкіру качиних окостів обсмажити на цьому жирі на сковороді, до утворення хрусткої скоринки.

Для соусу цибулю, часник і спеції підсмажити до м’якості на повільному вогні. Додати бальзамічний оцет, мед і перемішати.

Для тіста змішати перші п’ять інгредієнтів також у великій мисці. Додати молоко і воду.

На сковороді спекти млинці (кількість суміші залежить від розміру вашої сковороди і товщини бажаних млинців). Після завершення млинці остудити. Додати м’ясо качки в центр млинця. Зверху покласти кілька шматочків хрусткою шкіри.

Закатати млинець в рулет.

Полити соусом. Насолоджуйтесь!
