Ви не пошкодуєте про те, що витратили на приготування цих чудових млинців стільки часу!

Інгредієнти
| Цукор – 2 ст. л. | |
| Молоко – 1 літр | |
| Яйця – 2 штуки | |
| Сіль – 1 ч. л. | |
| Сода – 1 ч. л. | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Борошно – 15 ст. л. | |
| Ковбаса – 200 г | |
| Сир – 100 г | 
Млинці з ковбасою і сиром готуються досить легко, хоч і долговато. Зате вони дуже смачні і ситні!
Покроковий рецепт

Для млинцевого тесту візьмемо літр молока.

Додамо в нього 2 курячих яйця.

Туди ж відправимо 2 столових ложки цукру.

2 столових ложки рослинного масла.

1 чайна ложка солі.
1 чайна ложка соди.

Всі перемішаємо і поступово додамо 15 або 20 столових ложок борошна. Варто враховувати, що якщо ви сыпете борошно столовими ложками з гіркою (тобто в одну ложку поміщається більше борошна), то тоді ви додаєте не 20 ложок, а 10 або 15.
Далі залишаємо суміш на 10 хвилин постояти.

                
                
Для начинки натремо 200 г вареної ковбаси на тертці і 100 або 150 г сиру. Перемішаємо їх разом.

                
                
Приступимо до приготування млинців. Як зазвичай, ополоники налийте млинець на сковороду, дочекайтеся, поки приготується одна його сторона, потім переверніть. В той час, як друга сторона буде смажитися, покладіть понад ну млинець начинку, а потім акуратно загорніть його.
                Завертайте млинець дуже обережно, оскільки сковорода гаряча, і ви ризикуєте отримати опік.
                Таким же способом ви можете загорнути у млинець сир, мармеладкі (так-так!) або ще які-небудь інгредієнти.

                
Млинці виходять неймовірно смачними! Це, мабуть, одне з моїх улюблених страв, яке я частенько готую на сніданок. Сподіваюся, що вам сподобається. Приємного апетиту!

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            