Підготувати глибоку миску для приготування тіста, продукти.
Яйця збити з сіллю і цукром.
Додати молоко і воду. Перемішати до однорідної консистенції.
Додаємо борошно і перемішуємо.
Тесту необхідно відпочити 15 хвилин. В цей час займемося приготуванням начинки.
Приправи додати у фарш. Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору і додати фарш. Готувати на повільному вогні 15 хвилин.
Виходить однорідний соковитий фарш. За бажанням можна додати трохи вершкового масла.
Випікати млинці на спеціальній сковороді з двох сторін до золотистої скоринки.
Загортаємо начинку в млинець рулетиком. Далі можна обсмажувати на вершковому маслі до хрусткої скоринки.
Готові млинці подавати гарячими зі сметаною. Можна заготовити про запас, заморозить і розігрівати в міру необхідності до сніданку.