Млинці з начинкою з копченої курки і сиру

Млинці з начинкою з копченої курки і сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Млинці, всередині яких знаходиться начинка з подрібненої копченої курки і сиру, можна приготувати і для обіднього перекусу, і в якості закусочного страви.

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Цукор – 1 ч. ложка
Сіль – 1 ч. ложка
Молоко – 2 склянки
Борошно – 1 склянка
Масло рослинне – 3 ст. ложки
Копчений Окорочок – 1 шт.
Сир – 100 гр
Зелень – за смаком

Як приготувати Млинці з начинкою з копченої курки і сиру

Для початку приготуємо тісто для млинців з начинкою. В принципі, можна використовувати ваш улюблений рецепт замішування млинцевого тесту, а можна скористатися нашим запропонованим. Начинка для млинців – це копчена курка, подрібнена маленькими шматочками і натертий сир. Інгредієнти начинки доповнені нарізкою зі свіжого кропу і цибулі.

Покроковий рецепт

Тісто для млинців готуємо так: збиваємо яйця з цукром і сіллю. Вливаємо молоко і порціями всипаємо борошно. Перемішуємо добре. У тесті не повинно бути грудочок. У тісто вливаємо трохи (приблизно пару столових ложок) рослинного масла і знову перемішуємо. Випікаємо на прогрітій сковороді блінкі.

Зробимо начинку для спечених млинців. Подрібнюємо сир на крупній тертці.

Копчену курку (можна грудку або стегенце взяти) нарізаємо шматочками.

Свіжу зелень на обробній дошці дрібно рубаємо.

Інгредієнти начинки в чашці перемішуємо.

Загортаємо Начинку на млинці. Конвертики з млинців викладаємо у змащену форму для запікання. При 200 градусах млинці запікаємо близько 10 хвилинок.

Смачні блінкі з начинкою з копченої курки і сиру готові до подачі на стіл! Пригощайтесь на здоров’я!