Обов’язково фаршировані млинці потрібно прогріти, щоб начинка стала в’язка.

Інгредієнти
| Сир – 200 р. | |
| Родзинки – 50 р. | |
| Молоко – 300 мл | |
| Яйце – 2 шт. | |
| Цукор – 2 ст. л. | |
| Сіль – 2 Щіпки | |
| Борошно – 1,5 склянки | |
| Сода – 1/2 ч. л. | |
| Окріп – 100 мл |
Такі млинці можуть бути солодким десертом, якщо покласти цукор в начинку, або просто повноцінним стравою. А млинці можна робити і на подскисшем молоці, додавши трохи соди.
Покроковий рецепт



Готуємо тісто для млинців. У ємність наливає молоко, вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і цукру. Все потрібно збити міксером до однорідності.


Борошно змішати з содою і висилаємо в ємність з рідиною. Знову збиваємо міксером. Тісто повинне вийти густе, як на оладки.

Густе розбавляємо тісто окропом, змішуємо міксером і стежимо, щоб консистенція стала походити на млинцеве тісто.


Тепер тісто готове до випікання млинців. Розігріваємо сковороду і змащуємо маслом дно. Коли сковорода добре прогріється наливає першу порцію тіста і смажимо блін.


Млинці складаємо стопкою. Приступаємо до начинки. Промиваємо ізюм, в чашці змішуємо сир, дрібку солі і родзинки, якщо хочете солодкі, то можна додати цукор за смаком.


Фаршируємо спечені млинці. Викладаємо на блін столову ложку з гіркою начинку і звертаємо в трубочку, підгинаючи краю.


Укладаємо такі трубочки швом вниз на сковорідку, накриваємо кришкою і вмикаємо на повільний вогонь.

Хвилин через 5-10 можна перевернути і попекти ще, так, щоб начинка повністю спеклась.


Готові млинці можна відразу є
