Товсті пишні ситні млинці з вершковим сиром і рибою просто тануть у роті.

Інгредієнти
| Борошно – 200 г | |
| Розпушувач – 1 чайна ложка | |
| Сіль – 1 / 4 чайна ложка | |
| Лук зелений – 1 столова ложка свіжого нарізаного лука | |
| Вершкове масло – 1 столова ложка вершкового масла, розм’якшеного | |
| Плавлений сир – 30 г | |
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Вершки – 3 / 4 склянки | |
| Лосось – 200 г (копчений) | |
| Для соусу: | |
| Сметана – 100 г | |
| Хрін – 1 чайна ложка | |
| Сіль – 1 / 4 чайна ложка |
Інгредієнти расичтаны від 10 до 12порций.
Покроковий рецепт

У середній мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль і зелений лук.

У невеликій мисці змішайте до отримання однорідної маси вершки, вершковий сир і масло. Додайте яйце і збийте вінчиком. Потім з’єднайте обидві суміші, перемішайте.

На розпечену сковороду налийте трохи олії, ложкою викладіть тісто. Смажте млинці з обох сторін. Повторіть процедуру.

У мисці змішайте сметану, хрін і сіль. Збийте, дайте постояти хвилин десять в холодильнику.

Розкладіть млинці, в центр кожного млинчика викладіть соус (по 1/ 4 чайної ложки).

Покладіть на кожен млинець по шматочку лосося.

Прикрасьте зеленою цибулею.
Млинці можна приготувати заздалегідь. Подавати при кімнатній температурі.
Приємного апетиту!
