Інгредієнти расичтаны від 10 до 12порций.
Покроковий рецепт
У середній мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль і зелений лук.
У невеликій мисці змішайте до отримання однорідної маси вершки, вершковий сир і масло. Додайте яйце і збийте вінчиком. Потім з’єднайте обидві суміші, перемішайте.
На розпечену сковороду налийте трохи олії, ложкою викладіть тісто. Смажте млинці з обох сторін. Повторіть процедуру.
У мисці змішайте сметану, хрін і сіль. Збийте, дайте постояти хвилин десять в холодильнику.
Розкладіть млинці, в центр кожного млинчика викладіть соус (по 1/ 4 чайної ложки).
Покладіть на кожен млинець по шматочку лосося.
Прикрасьте зеленою цибулею.
Млинці можна приготувати заздалегідь. Подавати при кімнатній температурі.
Приємного апетиту!