Ось гарна ідея, коли Ви вже не можете з’їсти решту млинці: начинити їх яблуками з медом, адже начинка з яблук – це чудовий поживний сніданок.
Інгредієнти
Млинці – 4 шт. (тонких) | |
Яблука – 1 шт. (солодке) | |
Мед – 2 ложки (натурального) | |
Кориця – за смаком |
З деяких причин, я завжди готую млинців занадто багато, ніж ми можемо з’їсти відразу.
Тим більше скоро Масляна. Має сенс їх урізноманітнити різною начинкою. Ось гарна ідея, коли Ви вже не можете з’їсти решту млинці: начинити їх яблуками з медом, адже начинка з яблук – це чудовий поживний сніданок. Якщо ви зацікавлені, як їх приготувати ось рецепт млинців з яблуками.
Покроковий рецепт
Яблуко очистити від шкірки.
Нарізати на 4-6 частин, видалити насіння і натерти на крупній тертці. Терте яблуко присипати корицею (за своїм смаком). Додати 2 чайні ложки натурального меду і все перемішати.
На тонкий млинець покласти начинку з яблук (краще покласти начинку на середину млинця, т. к. соковите яблуко і потече, а значить, нам треба її добре загорнути).
Загорнути блін.
Повторіть ці дії з іншими млинцями. Подавати на сніданок теплими. Приємного апетиту!