Молочна гречана каша з бананом і ягодами

Молочна гречана каша з бананом і ягодами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий сніданок – запечена гречана крупа з шматочками бананів, ягодами і горіхами. Подається ця кашка з молоком.

Інгредієнти

сирої гречаної крупи – 1 чашка
волоських горіхів, порізаних – 1/2 склянки
банан, дрібно порізаний або пюре – 1 шт.
кленового сиропу або меду – 1 столова ложка
солі – щіпка
Додатково:
Дереза (ягода годжі) – за смаком
Молоко – за смаком

Як приготувати Молочна гречана каша з бананом і ягодами

Страва з низьким вмістом цукру, без клейковини, у вигляді живильної гречки з фруктами і ягодами. Це прекрасне блюдо на сніданок або для легкого перекусу. Розраховано на 4-8 порцій.

Покроковий рецепт

1. Розігріти духовку до 180 С.

2. Змішати сиру гречану крупу і рубані горіхи в мисці. (Гречку ви можете замочити заздалегідь у воді, але тоді зменшіть час запікання в духовці).

3. Додати порізані шматочки банана, кленовий сироп і сіль в іншій мисці. (Банан можна просто придушити виделкою).

4. З’єднайте всі, ретельно перемішуючи.

5. Розподіліть суміш на пергаментному аркуші для випічки.

6. Запікайте суміш 15 хвилин, пару раз дістаючи і перемішуючи.

7. Запечену суміш викладіть в глибоку миску і залийте молоком. За смаком додайте ягоди годжі. Приємного апетиту!