Чудовий сніданок – запечена гречана крупа з шматочками бананів, ягодами і горіхами. Подається ця кашка з молоком.

Інгредієнти
| сирої гречаної крупи – 1 чашка | |
| волоських горіхів, порізаних – 1/2 склянки | |
| банан, дрібно порізаний або пюре – 1 шт. | |
| кленового сиропу або меду – 1 столова ложка | |
| солі – щіпка | |
| Додатково: | |
| Дереза (ягода годжі) – за смаком | |
| Молоко – за смаком |
Страва з низьким вмістом цукру, без клейковини, у вигляді живильної гречки з фруктами і ягодами. Це прекрасне блюдо на сніданок або для легкого перекусу. Розраховано на 4-8 порцій.
Покроковий рецепт
1. Розігріти духовку до 180 С.
2. Змішати сиру гречану крупу і рубані горіхи в мисці. (Гречку ви можете замочити заздалегідь у воді, але тоді зменшіть час запікання в духовці).
3. Додати порізані шматочки банана, кленовий сироп і сіль в іншій мисці. (Банан можна просто придушити виделкою).
4. З’єднайте всі, ретельно перемішуючи.
5. Розподіліть суміш на пергаментному аркуші для випічки.
6. Запікайте суміш 15 хвилин, пару раз дістаючи і перемішуючи.
7. Запечену суміш викладіть в глибоку миску і залийте молоком. За смаком додайте ягоди годжі. Приємного апетиту!
