Очищені бульби картоплі розрізати навпіл і залити водою. Відварювати до готовності картоплі.
Поки відварюється картоплю обсмажити моркву.
Викласти до неї цибулю і болгарський перець, готувати 3 хвилини.
Додати паприку і нарізані дрібними кубиками томати. Готувати 5 хв.
Відварну картоплю вийняти з відвару, розім’яти товкачиком на неоднорідні шматочки, великі й дрібні. Повернути в каструлю
Туди ж перекласти засмажку.
Молоду капусту нашаткувати і перекласти в каструлю. Посолити і покласти лавровий лист.
Молоко закип’ятити в окремій каструльці.
Через 5 хвилин після того як закипить капуста влити в суп, молоко і додати кріп. Проварити 5 хвилин і вимкнути вогонь. Суп готовий, але можна дати йому настоятися 15-20 хв. Тоді смак буде більш насиченим.