Молода картопля з зеленню і часником (гарнір)

Молода картопля з зеленню і часником (гарнір) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт приготування молодої картоплі із зеленню і часником:
Етап 1 – варіння картоплі.

І так починаємо готувати картоплю з зеленню і часником. Першим ділом гарненько моєму картопля (беріть дрібний, щоб його не довелося розрізати на кілька частин) і затока двома літрами води, ставимо на вогонь варитися.

І обов’язково додайте сіль, так картопля не розвариться і залишиться цілою. На цей обсяг чайної ложки буде цілком достатньо.

Етап 2 – зелень.

Великий пучок кропу або петрушки, хто що любить, добре миємо. І далі його ретельно сушимо, а ось зробити це в центрифузі для сушіння зелені, покласти в звичайний друшляк або просто скористатися кухонним рушником – вирішуйте самі.

Тепер її потрібно нарізати. Не мельчите, але разом з тим і не дуже крупно шинкуйте.

Етап 3 – часник.

Головку часнику потрібно почистити від лушпиння.

А ось яку взяти, велику чи не дуже, вирішуйте самі. Все залежить від ваших смакових пристрастей.

Етап 4 – заправка.

Картопля після закипання (ви ж не забули зменшити вогонь) варилася 15 хвилин? Відмінно, вона готова. Зливаємо з неї воду, кладемо нарізану зелень, вершкове масло і все добре перемішуємо і можна подавати на стіл.

Приємного апетиту.

Як ви самі бачите, в тому, як приготувати картоплю з зеленню і часником, немає нічого складного. Та все це «кулінарне мистецтво» – питання всього 25 хвилин. Так що повторіть його і ви не пошкодуєте.