морква – 1 шт | |
яйце – 1 шт | |
часник – 2 зубчики | |
борошно – 100 гр | |
сушений базилік – за смаком | |
сіль – 0, 25 ч. л. |
Як приготувати Морквяні котлети
Морквяні котлетки – це знахідка для любителів і цінителів овочевих страв. Основним інгредієнтом таких котлет є морква, багата широким колом вітамінів. Головним вітаміном є вітамін А, цей вітамін необхідний для нормального зору, він підтримує у хорошому стані шкіру і слизові оболонки. Морквяні котлети чудово замінять м’ясні під час посту і легко можна включити меню при правильному харчуванні.
Дане страву можна подавати як самостійне блюдо в купе з смачним соусом або ж подавати з гарніром. Котлети з моркви універсальні і підійдуть для щільного сніданку, ситного обіду або легкого вечері.