Морквяні котлети

Морквяні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо основні інгредієнти для морквяних котлет: сирі курячі яйця, очищену моркву і часник.

Моркву і часник натерти на дрібній тертці і покласти в глибоке блюдо. До вмісту додаємо курячі яйця, сіль, перець, базилік і борошно в зазначених пропорціях.

Всі інгредієнти перемішуємо. І залишаємо на 20-25 хвилин при кімнатній температурі, для того щоб морква просочилася.

Приступаємо до смаження морквяних котлет. Розігріваємо сковороду, додаємо 2 столові ложки рослинної олії. Ліпимо з отриманої маси котлети, обвалюємо в борошні і викладаємо на сковороду.


Морквяні котлети необхідно обсмажити з кожної сторони близько 5 хвилин. Після чого накриваємо кришкою і тушкуємо ще близько 5 хвилин.

Морквяні котлети готові до подачі! В моєму випадку котлетки з моркви будуть подавати як окрему страву, і додатково я приготую соус із майонезу і часнику.