Морквяний суп пюре на кокосовому молоці – смачно, легко і по-домашньому! Овочевий суп для найулюбленіших!

Інгредієнти
| Молоко – 2 склянки | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Морква – 6 шт. | |
| Бульйон – 3,5 склянки овочевого | |
| Імбир – 1,5 ст. л. (нарізаного) | |
| Каррі – 1 ст. л. | |
| Перець чилі (мелений) – 0,5 ч. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Морквяний суп пюре на кокосовому молоці
Морквяний суп пюре на кокосовому молоці – смачно, легко і по-домашньому! Овочевий суп для найулюбленіших!
Покроковий рецепт

Кокосове молоко підігріти в каструлі, додати порізаний крупно цибулю, варити близько 7 хвилин.

Додати крупно порізану моркву і влити бульйон, варити ще 5 хвилин. Потім додати імбир, каррі і чилі. Варити з напіввідкритою кришкою близько 10-15 хвилин, поки морква не стане м’якою.

Суміш збити у блендері, додати сіль, перець чорний. Розлити по тарілках, прикрасити зеленню. Приємного апетиту!
