Морквяний суп пюре на кокосовому молоці – смачно, легко і по-домашньому! Овочевий суп для найулюбленіших!
Інгредієнти
Молоко – 2 склянки | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 6 шт. | |
Бульйон – 3,5 склянки овочевого | |
Імбир – 1,5 ст. л. (нарізаного) | |
Каррі – 1 ст. л. | |
Перець чилі (мелений) – 0,5 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Морквяний суп пюре на кокосовому молоці
Морквяний суп пюре на кокосовому молоці – смачно, легко і по-домашньому! Овочевий суп для найулюбленіших!
Покроковий рецепт
Кокосове молоко підігріти в каструлі, додати порізаний крупно цибулю, варити близько 7 хвилин.
Додати крупно порізану моркву і влити бульйон, варити ще 5 хвилин. Потім додати імбир, каррі і чилі. Варити з напіввідкритою кришкою близько 10-15 хвилин, поки морква не стане м’якою.
Суміш збити у блендері, додати сіль, перець чорний. Розлити по тарілках, прикрасити зеленню. Приємного апетиту!