Морквяно-ананасовий домашній хліб

Морквяно-ананасовий домашній хліб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 170 градусів. Збризнути Маслом 2 форми для випічки і обсипати їх борошном (розмір форми 10 х 20 см).

У середній мисці змішайте борошно, харчову соду, розпушувач, сіль і відкладіть.

У великій мисці змішайте масло, цукор, яйця і ваніль з допомогою міксера до отримання легкої і пухкої маси.

Натріть і додайте моркву і подрібнений ананас з соком. Тепер можна додати сухі інгредієнти, все вимісити. Якщо вирішили додати горіхи, саме час, перемішайте все.

Вилийте рідке тісто в приготовані формочки і запікайте протягом 50-60 хвилин. Готовність хліба перевіряємо зубочисткою…. коли зубочистка, вставлена в центр, виходить чистою – хліб можна виймати.

Витягніть форми, дістаньте морквяний хлібець і залиште на решітці для охолодження.
Приємного апетиту!