Морквяно-апельсиновий смузі

Морквяно-апельсиновий смузі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Банан – 2 шт. (не великий)
Апельсин – 1 шт.
Морквяний сік – 1 склянка (з 2-х морквин середнього розміру)

Як приготувати Морквяно-апельсиновий смузі

Дуже корисний, вітамінний, дієтичний напій яскравого кольору і божественного смаку.
Інгредієнти розраховано на 2 порції.

Покроковий рецепт

У чашу блендера закинути очищені, нарізані на шматочки банани. Апельсин порізати навпіл, вичавити сік з 2 – половинок. М’якоть теж зібрати і закинути в блендер.

Додати морквяний сік.

Збити до однорідної, гладкої маси.

Розлити по келихах. Прикрасити.
Приємного апетиту!