Морквяно-картопляні котлети зі сметанним соусом

Морквяно-картопляні котлети зі сметанним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Здавна улюблена всіма страва – котлети, стало настільки популярним, що приготувати їх можна з усього, що попадеться під руку. Головне вміло зробити фарш і ретельно прожарити. Котлети з моркви виходять дуже соковитими і хрусткими. Підійдуть до столу як самостійне блюдо і як гарнір.

Маленькі хитрощі приготування:
○ Якщо цибулю додати в фарш великими шматочками, то вийде відмінна закуска – снек.
○ Для різноманітності дитячого меню можна готувати морквяні котлети на десерт, просто замінивши цибулю родзинками, сухофруктами.
○ Соковитими котлети виходять тільки при наявності у фарші сирої моркви, якщо морква попередньо відварити або приготувати на пару, блюдо вийде позбавленим смаку і прісним.
○ Щоб котлети були більш ситні, додають у фарш попередньо замочені в молоці сухарі або хліб.
○ Смак м’ясних котлет вийде, якщо фарш доповнити подрібненим часником і тушкувати котлети з лавровим листом.

Покроковий рецепт