Мяке апельсинове печиво

Мяке апельсинове печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У глибокій мисці розтираємо м’яке вершкове масло, розтоплене при кімнатній температурі, з цукром. Це головний секрет пісочного розсипчастого печива. Додаємо сметану, яйце, борошно, сіль і соду (розпушувач). Вимішуємо тісто не занадто довго, інакше будуть затяжні галети. Обертаємо харчовою плівкою або кладемо в пакет. Залишаємо в холодильнику на 30-40 хвилин.

Поки тісто охолоджується, потрібно не втрачати часу і приготувати начинку. Митий апельсин розрізаємо на шматочки, попутно очищаючи від насіння. У блендері змішуємо наші апельсинові часточки з цукром і крохмалем.

По закінченні часу, дістаємо тісто з холодильника. Щоб було зручніше працювати, розділіть тісто на дві рівні частини. Кожну грудочку розгортаємо в прямокутний пласт товщиною 3 міліметри. Выкрадываем на нього солодку апельсинову начинку і загортаємо в рулетик. При розподілі апельсинової суміші, не доходимо до кінця прямокутника, щоб можна було заклеїти край. Рулет загорнути в харчову плівку і залишаємо охлождаться в холодильнику на 10 хвилин.

А поки включаємо духовку нагріваємо до 180-200 градусів. Витягуємо рулерики і нарізаємо печиво довжиною 3-4 сантиметри. Викладаємо майбутнє печиво на деко, змащене маслом, або застелений пергаментним папером для випічки. Випікаємо солодкість 15-20 хвилин.

Перед зарумяниванием виймаємо деко і змащуємо нашу солодкість сумішшю з збитого яйця з молоком. Допікаємо до готовності.

Таке печиво чудово поєднується зі свіжозвареним чорною кавою і збитими вершками. Приємного апетиту.