Мяке апельсинове печиво

Мяке апельсинове печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наша улюблена солодкість – печиво – з’явилася досить багато століть тому. В той час, воно було не таким, яким ми звикли його бачити зараз. Печиво було несолодким, адже цукор люди отримали набагато пізніше. Його відкрили в Індії, добуваючи з цукрового очерету. Пізніше, цукор був завезений до Європи, де отримав широке поширення в кулінарії.

У різних місцях випічку готували з різного борошна. Спочатку це була пшенична, потім вівсяна, а потім і кукурудзяна. На Сході користувалися рисової борошном. Але з чого б не була приготована солодкість, все одно було дуже смачно.

Кожна країна мала свій фірмовий рецепт цього нехитрого ласощі. Італійці називали його біскотті, англійці – бісквітом, голландці – коекже.

Мореплавці дуже любили бісквіти і крекери, адже така насолода могла зберігатися тривалий час.

В наші дні асортимент печива дуже різноманітний. На полицях магазинів можна знайти товари різного смаку і всіляких форм і розмірів. З начинками і без, з цукрової або шоколадною глазур’ю, горішками, родзинками і багатьом іншим. Але не всі продукти залишилися такими ж чистими і корисними, як раніше. Набагато приємніше і безпечніше приготувати печиво будинку із звичних всім простих інгредієнтів. В таке печиво можна додати все, що душі завгодно.

Давайте ж розглянемо один з таких смачних рецептів.

Покроковий рецепт